Helaas, Feestcakejes is gesloten.


Na het bakken van 22.127 cupcakes, 6.531 macarons en 1.848 confetticakejes is het mooi geweest, de koek is op, de webshop gaat dicht.

Voor enkelen van jullie zal dit komen als een verrassing, maar het zat er al een tijdje aan te komen. De laatste jaren liepen de opdrachten voor Feestcakejes steeds verder terug. Op een gegeven moment moet je dan toch eerlijk naar de cijfers kijken en constateren dat het tijd is om er een streep onder te zetten.

Mijn zus Mijke en ik zijn op 1 april 2009 met Feestcakejes gestart en kwamen toen direct in een enorme stroomversnelling terecht.  De populariteit van cupcakes was in opkomst, en hóe! Waar we eerst nog uit moesten leggen wat cupcakes precies waren, waren de cakejes even later Niet Aan Te Slepen. Er waren dagen dat er per half uur nieuwe orders binnen kwamen, en Mijke en ik hebben elkaar in die tijd weleens met paniek in de ogen aangekeken: Hoe gaan we dit dóen? Maar het is allemaal gelukt, en we hebben in die jaren onnoemelijk veel bruidsparen, jarigen, bedrijven, jonge ouders etc. heel blij kunnen maken met onze cakejes. Al die blije reacties maakten ons werk extra speciaal!  

We kijken dan ook met heel veel trots en plezier terug op de afgelopen 8 jaar, en op het bedrijf dat we hebben opgebouwd.

In de afgelopen jaren zagen we dat bij mensen de liefde voor baksels bleef, maar zich verplaatste naar de keuken thuis. Met dank aan programma’s als Heel Holland Bakt en Rudolph’s Bakery gingen velen zelf aan de bak. In combinatie met de steeds breder verkrijgbare cupcakes en macarons, was dat zeker te merken in de verkoopcijfers.

Deze verschuiving heeft er wel toe geleid dat er een opening ontstond voor een nieuw bedrijf: Cupcakedozen.nl Doordat ik zelf in de begintijd lang op zoek ben geweest naar goede en betaalbare verpakkingen voor cupcakes, en ze uiteindelijk vond, dacht ik dat ik waarschijnlijk niet de enige was die ernaar zocht. Toen is vrij snel Cupcakedozen.nl ontstaan. En juist doordat mensen zoveel zelf bakken, heeft dit heel snel kunnen groeien tot het succesvolle bedrijf dat het nu is. Daar gaat nu mijn energie naartoe, en ook dit doe ik met heel  veel plezier.

Hierbij wil ik jullie, onze klanten, ontzettend bedanken voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren. Zonder jullie was het natuurlijk nooit gelukt!

Feestcakejes zal me altijd dierbaar blijven.

Nu is het tijd om me verder te richten op de toekomst.

Met hartelijke groeten,
Lotte Soesbergen
info@feestcakejes.nl